Vyhledávání


Kontakt

Martina Brůnová
Na Kopečku 1278 Děčín 6 405 02 Česká republika

604 951 610

E-mail: brunovamartina@seznam.cz

1.ročník Memoriálu Ing. Vladimíra Dejmka

23.10.2012 09:37

Víkend od 19. - 21.10 jsme strávili společně s úžasnými kamarády na všestranných zkouškách v Karlových Varech. Tyto dvoudenní zkoušky byly pro mou psychiku velice náročné a to i přesto, že náš Happy (JCH CH Adventure Captain Pure Soul) si z tak náročných zkoušek nic nedělal a pro svou nekonečnou energii mu někteří přezdívali "převlečený flat" ! :) 

Páni rozhodčí nás velmi chválili za Happyho temperament a velkou chuť k práci, kterou prokázal už první zkouškový den, který byl pro všechny opravdu dlouhý. Abychom ze sebe dostali nervozitu, byla na večer přichystána zábava, která všem opravdu zvedla náladu a dodala novou energii. Druhý den bylo tedy vstávání trošku náročnější, navíc mě  Happynka pozlobil hned na první disciplíně (handling na poli) a já se už chystala jít zabalit našich "pár švestek" a pakovat se domu. Naštěstí se už žádný takový kiks nedostavil a Happy poprvé zvládl parádně i marking!! Všechen ten stres a obavy ze mě však spadly až po poslední disciplíně a náš chlapeček se pro mě stal hrdinou a složil Všestranné zkoušky přinášení retrieverů - 306b./ 376b. III.cena, limítní známka handling na poli.

Jsem mu neskutečně vděčná za vše, co pro mě dělá a za to, že to dělá na maximum! Prokázal, že není úspěšný jen výstavně, ale i pracovně a za svou obrouvskou chuť si právem zaslouží nosit titul "U" !!!

Naplánovat víkend a celé zkoušky pro takový počet psů, muselo být pro pořadatele velmi náročné, ale musim říct, že se jim to povedlo na 100% a patří jim obrovský dík. Atmosféra na zkouškách byla velice přátelská a všichni vůdci drželi při sobě a navzájem si přáli úspěch, což mě opravdu moc a moc potěšilo.

 

Opět nemohu jinak, než poděkovat Irence Zárubové za to, že nás "uvrtala" do zkoušek, na které bych si nikdy netroufla a že i přes to, že se Arwínce první den nevydařil, tak nám po celou dobu zkoušek dodávala odvahu, nepřestávala nikomu z nás držet palce a v neděli nás navíc vozila po stanovištích.

 

Irenko, děkuji ti z celého srdcem že nám stále pomáháš při výcviku, nepřestáváš nás podporovat a staráš se o nás s láskou, která se jen tak nevidí!! 

Jen díky Tobě mohu napsat : JCH CH Adventure Captain Pure Soul  "U" 

 

 

FOTOGALERIII NAJDETE ZDE:  https://www.facebook.com/Artemis.Golden.Retriever?fref=ts