Vyhledávání


Kontakt

Martina Brůnová
Na Kopečku 1278 Děčín 6 405 02 Česká republika

604 951 610

E-mail: brunovamartina@seznam.cz

CACIB SHOW KATOWICE 2012

19.03.2012 20:21

Do sousedního Polska, kde se v Katowicích konala mezinárodní výstava, jsme se vydali s Irenkou Zárubovou a našima klukama Happynkou (Adventure Captain Pure Soul) a Winnouškem (I´m Your Forever Brdské zlato). Cesta to byla dlouhá, a tak jsme přespali v penzionu u Ostravy, kde na nás už čekaly holky Anetka Nováková s Ditou Reilovou. V cestě do Katowic jsme pokračovali zase ráno a těšili se, že si všichni společně užijeme krásnou sobotu.

První měl jít na řadu Winnie, který byl nahlášen do třídy dorostu. U Winnieho se nám však "podařilo" promeškat začátek posuzování a tak nás pan rozhodčí posoudil bez možnosti umístění se, až po skončení posuzovaní goldenů. Winnoušek musí na výstavách ještě získat trošku větší jistotu a sebevědomí, ale jinak obdržel moc krásný posudek!


Další do kruhu nastupoval Happy, který ve třdě otevřené bojoval a titul CWC a tím i odokončení POLSKÉHO ŠAMPIONA KRÁSY!! Konkurentem mu byl polský pes, který už CH Pl byl. Happy se však panu rozhodčímu moc líbil a k naší velké radosti třídu vyhrál!!

 

Posudky našich kluků:

I´m Your Forever Brdské zlato- Very promising

Pes posouzený až po skončení posuzování. Samec ladných proporcí, trochu bojácný, výborná hlava, velmi silný pigment, trochu volnější v pohybu,dobrá horní i dolní linie odpovídající věku, velmi dobré úhlení

 

Adventure Captain Pure Soul- Excellent 1 CWC

Pěkně stavěný pes, typický představitel rasy, ve výborné výstavní kondici, pěkná hlava, správný pigment, dobře se předvádí, krásná horní i dolní linie, správné úhlení
 

Oba naši klučíci mají moc krásné posudky a udělali nám radost.  Goldeny posuzoval pan rozhodčí Aleksander Skrzyňski (PL).

Výsledky našich kamarádů:

Absolute Miracle Grand Illusion (Tamíček) v mezitřídě: Excellent 2

Deep Devotion Brdské zlato (Deaneček) ve třídě pracovní: Excellent 4

 

Moc a moc bych chtěla poděkovat Irence za to, že s námi všechny výstavy objíždí a neskutečně nám se vším pomáhá a Anetce s Ditou za super strávenou sobotu!!! :-)