Vyhledávání


Kontakt

Martina Brůnová
Na Kopečku 1278 Děčín 6 405 02 Česká republika

604 951 610

E-mail: brunovamartina@seznam.cz

DUOCACIB Nitra

21.11.2011 20:01

Svou výstavní premiéru zažil na této "dvoudence"náš junior Winnie (I´m Your Forever Brdské Zlato) a začal opravdu skvěle. V sobotu si Winnoušek u paní rozhodčí Marianne Gyárfás z Maďarska vyběhal ve třídě štěňat známku VN a svůj první pohárek, v neděli už byl  unavený, vystavování ho moc nebavilo a od pana rozhodčího Roberta Ennise z USA dostal známku N. Na výstavu s námi jel už i zkušený "matador" Happy (Adventure Captain Pure Soul), který se po oba dva dny prezentoval ve třídě otevřené. Tato třída byla velice silně obsazena a konkurence byla obrovská. V sobotu Happynka dostal známku V bez pořadí a já byla ráda, že se pěkně předvedl. V neděli jsem měla pocit o dost horší. Happy se na výstavě pořádně rozkoukal a jeho hormony udělaly své. Venku mě vůbec nevnímal a otáčel se za každou fenkou. V kruhu mě ale velice mile překvapil. Choval se ukázněně a překypoval temperamentem jako vždy. Nejspíš temperament a jeho exteriér zaujaly pana rozhodčího z USA natolik, že Happynka vyhrál tuto třída se známkou V1 a titulem CAC. Happy se tak stává ve 2 a půl letech čekatelem šampiona krásy již druhé země!! Oba kluci mi udělali nesmírnou radost a doufám, že budou úspěšně pokračovat ve svých "výstavních kariérách" ! :))

Na této výstavě se prezentovala i Winnouškova sestřička Bisou (I´m Your Forever Brdské Zlato), která se po oba dva dny vystavovala jako profík a tak si zasloužila známku VN v sobotu i v neděli. Další do party byla Wendulka (Energy for Fun Brdské zlato), která se vystavovala ve třídě pracovní - v sobotu V4 a v nědeli V.

Velký dík patří Irence Zárubové a Libušce Štorkové za naprosto úžasný víkend a už se těším na další společnou akci!!!!!!! :))

 

Posudky:

Winnie- (sobota) : dobře stavěný, silná kostra, pěkná hlava, velmi dobrý pohyb, trochu bojácný - VN

Winnie- (neděle) : pěkně stavěný, krásná horní linie, krásná srst, potřebuje více sebevědomí. - N

 

Happy- (sobota): dobrá síla kostry, krásně stavěný, nese ocas trochu výše, dobrý pohyb - V

Happy- (neděle): líbezná hlava, správná horní linie, krásná srst, dobrý poměr výšky a délky těla, svázané lokty. - V1 CAC