Vyhledávání


Kontakt

Martina Brůnová
Na Kopečku 1278 Děčín 6 405 02 Česká republika

604 951 610

E-mail: brunovamartina@seznam.cz

Procházka Brdských zlatíček 7.1.2012

08.01.2012 17:33

Včera 7.1.2012 se konala novoroční procházka CHS Brdské zlato a všech kamarádů, kteří měli chuť se zase potkat, popovídat si a vyvenčit společně pesany.

S Irenkou, jejíma holkama, Kačkou a jejím Bastienem jsme se vydali na cestu už ráno, abychom přijeli včas. Ač jsme byli z největší dálky, tak jsme dorazili první společně s Libuškou. Ta vzala na vycházku jen malou Bisou, protože ostatní holky zrovna háraly a to by bylo velké pokušení hlavně pro našeho Happynku :) !

Než se sjeli všichni ostatní, tak se moji kluci stihli vyválet v mrtvé rybě a pěkně si procházku zpříjemnit :D Na akci se sešlo podle odhadů míň lidí, než pejsků, kterých jsme napočítali 34!! Procházka byla opravdu úžasná a chlupáči se vyřádili ve všech směrech. Po zdolání trati jsme se společně s některými dalšími účastníky vydali do nedaleké restaurace, kde jsme se zahřáli a naplnili si pěkně prázdné žaludky.

Počasí nám až na cestu domů krásně vyšlo, celý den jsme si opravdu moc užili ve společnosti úžasných lidí a už se těšíme na příští rok!

P.S. Moc děkujeme Libušce Štorkové, která celou akci uspořádala a za krásný dárek!!! :)

 

 

Zbytek fotek najdete zde: https://michnan.rajce.idnes.cz/Novorocni_prochajda_Brdske_zlato_2012